Finns det något sätt att få tillbaka hennes förtroende efter det här?

by Gösta Sjögren on / älskar

Hej bro! Först och främst, bra plats du har här. Jag läser igenom några artiklar, och nu behöver jag din hjälp med en viss fråga. Första året började jag gå på lokalskolan på heltid, huvudämne i datavetenskap. Jag träffade en tjej i klassen, och hon gav mig signaler till vänster och höger.

Min kompis berättade ständigt för mig att den här tjejen verkligen verkar som om jag och att vi skulle se “söta” tillsammans.

Jag spelade av det som om ingenting pågick och bara fortsatte med min dagliga rutin medan jag fortfarande pratar med tjejen och spenderar tid med henne i mellan klasserna. Av någon anledning fick hon mig att tro att hon var mycket bekväm runt mig. Hon skrattade åt nästan alla mina skämt, även de ljungaste jag någonsin har kommit med .

.. skit även om jag inte kunde tro på att komma ut ur min mun! Hon satt alltid bredvid mig i alla våra klasser och var väldigt bekväm med att jag vidrör henne ibland och till och med viskade i hennes öra när jag hade en “hemlighet” att berätta för att hon vanligtvis antyder att den mest socialt besvärliga mannen i klassen en kille som sitter några rader framför oss, har i hemlighet en förälskelse på henne. En dag i klassen bad jag henne att komma ut till lunch med mig.

Hon sa ja, men efter klassen fäster en grupp killar från andra sidan rummet nästan sig till oss, och jag kunde inte få någon ensam tid med henne. Jag lät inte mig själv visa att det störde mig, men jag sa till henne att jag var lite irriterad med det några dagar senare, som hon berättade för henne att hon håller med. Jag frågade henne ut igen, och hon sa kanske att hon skulle måste kolla hennes schema. Jag fortsatte med att reta henne och sa hur det är omöjligt att bokat. Hon sa att hon skulle vara OK för följande onsdag, men skulle låta mig veta om det ändrats.

Jag berättade för henne att jag kommer att ringa henne någon gång i slutet av helgen, vilket jag gjorde … och nu ser jag hur det var fel.

Hon hämtade inte och jag störde inte med att lämna ett röstbrevlådan. Vid denna tidpunkt blev jag desperat och började låtsas att se någon annan. Jag hade en av mina tidigare gymnasievänner skicka mig ett par e-postmeddelanden efter att hon gick ut på filmer med mig. Jag och den här andra tjejen var ingenting annat än vänner, så jag visste att det här på något sätt kunde fungera. En dag skickade jag “av misstag” flickan, jag ville ha ett textmeddelande som frågade henne om vi fortfarande är kvar i kväll, som hon svarade med “???”.

Jag svarade tillbaka med … “Oj, fel nummer! Se dig i klassen”. När vi gick tillbaka till skolan, gav jag en del av henne den kalla axeln. Jag satt i motsatsen av rummet med en vän av mig, och skulle bara ibland prata med henne. Några dagar gick och efter en av våra klasser berättade hon för mig att en annan kille hade bett henne att gå och se en film med honom, och hon sa ja, men bad mig att följa med dem. Jag berättade för henne att jag inte bara kan släppa min underbara roliga natt som jag hade planerat för henne, och att hon skulle behöva hitta ett annat sätt.

Därefter föreslog min kompis något som skulle ge henne en väg ut. Hon slutade med att berätta för killen att hon inte kunde göra det eftersom hennes mamma gjorde henne rena upp hela sitt rum och att hon skulle bokas upp för helgen. Efter helgen frågade han henne igen att gå den dagen, och hon sa till mig: “Jag kunde inte räkna ut det.” Den ledsna delen är att den här gången slutade jag med dem. Jag var stolt över att veta att jag blockerade den andra killen och det kände mig ganska bra. Under denna konversation planerade hon också med mig för vårt datum.

På dagen för, tillbringade vi lite tid tillsammans efter klassen. Ser tillbaka på det nu, jag kan se att jag försökte behaga henne alldeles för svårt då. Jag kommer inte att gå in på för mycket detaljer om det men … det är inte lika viktigt som resten av berättelsen.

Hon hämtades från skolan och sa till mig att hon skulle ringa efter jobbet om några timmar. Jag gick till gymmet för att döda en tid, hade en mördare träning, och duschade och rakade strax efter. Jag var redo att gå. Jag tog ut min telefon och det var inte mindre än 7 texter. Hon förklarade att hon inte kan gå för att hon bara fått ett samtal för en arbetsintervju, vilket var tillfälligt runt den tid vi hade planerat vårt datum. Jag sa till henne att jag förstår, och att vi skulle göra det på en annan gång, men det var långt ifrån sanningen.

Min vän, som jag nämnde tidigare, hade bjudit oss båda till pubnatt nästa dag och berättade för mig att han tar med sig sin flickvän med honom. Vi gick, men jag var oerhört obekväma i den inställningen. Här var jag med en tjej som jag ville vara med, och vi var på en dubbel dag vid vår första gången tillsammans. Min komfortnivå gick helt borta när min väns tjej visade sig. Hela dynamiken för resten av natten ändrade där.

Vi hade en veckospridning på kommande vecka. Jag skickade henne ett par texter, bara fråga henne hur saker är, och hon svarade varje gång.

Jag borde nämna att hon hade sagt saker om sin ex pojkvän och hur han aldrig uppskattade hennes intellekt. Han skulle alltid sätta hennener när hon berättade för honom, fick hon ett högt betyg på prov eller prov. Jag gjorde det motsatta, frågade henne alltid hur hon gjorde det, så om hon fick en högre poäng än jag kunde jag berätta för henne att hon vann. Ett par månader passerade, och jag byggde fortfarande komfort.

Hon var fortfarande så flirtig som alltid, och jag visste att jag var tvungen att göra någonting snart. En natt, efter en utekväll med mina knoppar, kom jag hemma, slösades bort ur mitt sinne och skickade henne ett långt meddelande som berättade för mig hur jag kände. Jag vaknade nästa morgon med en knallande huvudvärk och ett svar som läste ” Jag har aldrig sett oss som något annat än vänner. Jag är ledsen om jag leder dig och hoppas att du kan förlåta mig. Jag hoppas att vi fortfarande kan vara vänner. “Jag svarade inte på det, men under de kommande dagarna och veckor började jag verkligen förlora mig själv.

Jag var vilseledande. Jag skickade henne några fler meddelanden (den här gången medan nykter … fortfarande en hemsk idé!) Bekänner min odödliga kärlek och hängivenhet, och hur jag verkligen inte kan stå så här längre. Whiny kid … whiny 21 år gammal kid … Hon svarade med det att hon inte bryr sig om hur jag kände. Hon ville inte vara hård, men jag hade drivit henne så långt och nu hade hon inget val . Hon berättade för mig att hon inte är där för att tillgodose någons känslor. Jag ursäktade mig själv från hennes företag från den tiden framåt.

Nu kan jag se att det här tydligt visade hur otroligt jag var. Under denna tid gick en annan kille till vår klass, och tillfälligt, och hon tog genast en glans till honom. De började datera ett par veckor efter och går fortfarande ut. Efter sommarlovet har jag på något sätt lyckats få mitt förtroende igen. Jag tycker fortfarande om henne, men jag låter det inte visa. Vi pratar dagligen nu och har ofta promenader tillsammans. Ämnet av min förlust av kontroll från förra året har inte kommit upp från och med än. Vad skulle du göra när allt detta gick ner för att få henne att se dig i ett annat ljus?

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren