Hur man behåller romantik i relationer 365 dagar om året

by Gösta Sjögren on / älskar

“Nästa år går jag definitivt till badhuset”, sade uppvärmd Hippolytus. “Varför vänta ett helt år?” Zhenya Lukashin påpekade med rimlighet. Lycklig Alla hjärtans dag (födelsedag 8 mars, etc.) är en liknande historia: vi vill gärna älska en tillfälle, men vi glömmer ofta att vår uppmärksamhet är nödvändig för honom på de vanligaste dagarna. Just detta tänkte vår sexkolumnist Arina Vintovkina, som utarbetar instruktioner om hur man inte ska förlora den romantiska stämningen året runt.

Att ordna romantiken på en enda dag i ett år – säg den utvalda födelsedagens födelsedag – en bra sak självklart. Och för dem som just har börjat träffas är det väldigt viktigt att hålla en semester på högsta nivå. Men, som jag regelbundet påminner om kommentarer, läses denna blogg inte bara av “rekryter” utan också av familj / långspelande personer. Och ett annat problem är mycket mer relevant för dem – hur man inte förlorar motsvarande humör året runt? Efter att ha analyserat den positiva erfarenheten hos bekanta par (och observera lyckliga gifta kvinnor är något som min professionella hobby), fick jag reda på hur de lyckas behålla den önskade graden i ett förhållande. Delade recept delas med dig.

Reglerna som beskrivs nedan är givetvis sanna för både dig, mannen och dina följeslagare. Och den beryktade “de levde lyckligt någonsin” kan uppnås endast under förutsättning att de försöker, de gör ansträngningar båda. Så du kan antingen visa / skriva ut artikeln till din hälsa eller börja uppmuntra den att göra rätt åtgärd med ditt eget exempel.

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren