Jag har redan kysst den här tjejen. . . nu då?

by Gösta Sjögren on / älskar

Hej tränare, jag har pratat med den här vackra tjejen i över 2 månader nu. Jag har kyssat henne massor av gånger, även haft henne på mitt knä när hon kysste henne och grep hennes rumpa i min bil de två första gångerna vi hängde btw hon lät mig fånga hennes rumpa.

Vi pratar ganska mycket varje dag och det är uppenbart att hon tycker om mig eller annars skulle hon inte låta mig kyssa henne och saker så. Efter de första två gångerna hängde vi ut, i ungefär en månad eller så skulle hon alltid säga “nej “när jag bad om att se henne efter arbetet (hon jobbar varje dag tills från 13:00 till 9:00 eller så).

Fram till nyligen bad hon mig att få henne till jobbet, vilket jag gjorde och jag fick en kyss från henne när jag plockade upp henne och då igen när jag släppte henne bort (hon lutade sig ens för att kyssa mig först innan jag kunde och hon gav mig lite tunga handling med det). Senare samma dag när jag bad om att träffa henne igen sa hon att jag redan hade sett henne den dagen som jag svarade “så jag kan bara se dig en gång om dagen?” hon svarade “ja :)”.

. . . Jag borstade det och berättade för henne vad som helst.

Theres mycket mer Jag skulle kunna berätta för dig, men jag försöker bara ge dig en inblick i vad situationen är som .. att vara sed, jag vill veta {varför är det när jag vill se henne mest av tiden hon säger nej?} och också varför när ämnet kommer upp och jag frågar om hon gillar mig säger hon nej också? när det är ganska klart för mig att hon gör det om inte kyssarna betyder något för henne. Skulle hon bara spela svårt att få och borde jag stanna kvar eller bara visa mindre konstant uppmärksamhet?

Snälla kom tillbaka till mig så fort. Min e-postadress är letlifelive1@gmail.com igen för att bekräfta att mitt mail är letlifelive1@gmail.com tack. när jag frågade henne om hon var i mig, var hon inte så jag frågade henne varför kyssar du mig då. . . hon svarade jag kommer inte kyssa dig igen jag lovar … nu har hon sed det innan och efter fick jag en annan kyss ner på linjen .. kom tillbaka till mig så fort.
Klicka här för att skriva kommentarer.

Gå med och skriv din egen sida! Det är lätt att göra. Hur? Klicka bara här för att återvända till Fråga coachen.

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren