Så här stänger du av kvinnor

by Gösta Sjögren on / älskar

Det här handlar om hur man stänger av kvinnor … den elaka omogna inställningen som sätter vackra tjejer ur ditt rutnät.

Jag lagde stor vikt vid den relevanta rollen som självförtroende spelar i ett förhållande, hur du kan få en tjej att känna att hon är med den hetaste killen i världen. Låt oss ta en titt på felaktigheter som lätt skulle kunna berätta för alla tjejer att hon pratar med en “whimp” och hur man får kvinnor att bli lurade

Det finns några sätt vi beter sig för att stänga av kvinnor och det finns också sätt att bokstavligen slå på dem – Den perfekta tekniken för att locka till sig vackra tjejer. Så många killar misslyckas innan de ens börjar, Vissa har blivit vana vid misslyckande som om det bara är det enda; De förutser det innan man ens försöker. Allvarligt, många killar tycker att det är omöjligt att gå upp till en vacker tjej och slå upp en stimulerande konversation som skulle få henne i dina armar på några minuter, killar finner det här otroligt när jag säger till dem att det är möjligt, de tycker att det är möjligt magisk

Men det är möjligt genom en testade teknik.

Den enkla sanningen är att de flesta killar behöver fixa sin attityd och beteende mot vackra tjejer. Om du kan omorganisera ditt inre spel skulle det vara möjligt.
Framgång och misslyckande allt kommer utifrån, vissa människor fortsätter att lyckas medan många helt enkelt inte skulle sluta misslyckas. Det enda sättet att byta från att misslyckas med att ha oöverträffad framgång med kvinnor är att göra vad de framgångsrika killarna gör, observera hur de pratar (de väsentliga ingredienserna i sin kommunikationsteknik) och prova dem. Så började jag och det var hur jag framgångsrikt klättrade upp i steg med framgång med kvinnor.
Vad stänger kvinnor av och hur man slår dem på!

Avsluta rushy-wishy attityd Om du vill få kvinnor att följa dig hem, om du vill sluta stänga av kvinnor. Först måste du klippa ut de stressiga, önskvärda attityderna. “Hej charmig, jag önskar bara att du är min” alltid säger du att du önskar att hon tillhörde dig trots att du är långt ifrån hennes liga.
Första platsen män misslyckas med kvinnor är genom att ge mycket högt komplimang och vara “utomordentligt trevlig” som övergår till “wussie”. När män börjar misslyckas är det felaktiga samtal. mer på cocky roligt

Vilken är den rushy-quickie-inställningen? När vi vill ta det när vi ser det … låter tjejen läsa oss som en historiabok … att kunna förutse vår nästa åtgärd. När vi skyndsamt tar en tjej in i vårt rum genom bakdörren när ingen är hemma för att få en snabb grepp och kyss och hon fortsatte att säga “nej … nej, jag trodde att du bara ville prata” det är den snabba rusade attityden Jag tror att hon sannolikt kommer att falla för dig om du medvetet tog henne in i det rummet, visade henne runt och tog henne ut.

Tänk på en minut … hon är van att kille tar henne till sina rum och stör henne men du är inte. Ja, det ser annorlunda ut på ett sätt, och mer som en moden kille. Titta, det är inte lätt att ta med en tjej till ditt rum och inte röra henne, men det är de tuffa handlingarna hos en tuff man som får honom fler tjejer i dagar framöver, nu kan hon inte berätta för sin nästa åtgärd på en dag till komma.

Det finns inget så illa en tjej som inte vill se dig, för att du inte skulle göra annat än att dröja henne med de stressiga, snabba attityderna. OK, det är möjligt att gå upp till en dam, säg de rätta sakerna och ta henne hem. Men det är för övertygade killar, inte genom att försöka kyssa henne bakom rören och hon sa “nej” då börjar du plepa … och ger komplimanger och sjunger de långa låtarna som starkt slår av kvinnor.

Den dåliga flirtiga inställningen
Det finns stora flirtande tips för män. Hur flirter du dig till rummet. När du dyker upp i en vacker tjej i röret och du slår av hennes grejer, kan något av hennes saker i de jag inte vänta på att du har det bra. Det är “kan inte vänta med dig”. När du säger detta eller visar det på något sätt, är det ett ganska snabbt sätt att stänga av kvinnor, det är en bra avstängning för kvinnor, de är många, “jag kan vänta med att se dig” är minst bland dem. Många killar kan stå för att argumentera för detta.

Med skäl som det fungerade för dem en gång, eller med en tjej. Vet du varför de heta tjejerna flockar runt de dåliga killarna, vad är det för dessa dåliga killar, först komplimanger de knappast dessa tjejer, de har andra tjejer som skapar mark för konkurrens. OK, vet du att gifta män har fler tjejer som stirrar på deras baksida än mest ensamstående kille, varför?

Eftersom flickor på något sätt är trådbundna för att tävla, får en annan tjej i bilden att få tjejen att arbeta hårdare. Det är inte så bra men det fungerar.

När du säger “Jag kan inte vänta med att se dig, det verkar som om du är något desperat, som att hon är väldigt viktig. Okej, dåliga gutta får dessa tjejer att känna sig mindre viktiga så att de arbetar hårt för att få den dåliga killen godkännande, vanligtvis Varför ska dåliga locka bra? Varför ska dåliga killarna få de bra, de trevliga killarna sätter kvinnor av med komplimangen, snygg, mild och rostfri attityd. Då de dåliga killarna får dem att arbeta och det är mer, får de vad de vill ha.

Avsluta “Pllätthet ta mig attityd “

Slutligen, avsluta “snälla ta mig attityd”, de “jag skulle vara olycklig utan dig” attityd. Jag önskar bara att du helt skulle förstå var jag kommer ifrån. Kvinnor vill hänga ut, gå hem med en man, inte en pojke, jag antar att den här sistnämnda är enkel, sluta berätta för kvinnor “Du skulle dö om de lämnar dig”, domen på det sättet har ingen nivån av attraktion, som om han skulle vara eländig utan henne. Kvinnor vill gå med i den vinnande gruppen, inte den fattiga förlorande gruppen.

Så om du vill börja slå på kvinnor, om du vill ha en magnetisk varm tjej bokstavligen, ta upp lite, så att du kan gå hela dagen utan henne. Faktiskt går hela dagen utan henne, skulle inte vara så snäll men givet henne Intrycket skulle få henne att fråga om mer.

Det är väldigt enkelt att stänga av kvinnor Men du kan välja att slå på dem!
Mer sätt att göra kvinnor på – Seduction tekniker, lagen om förförd kvinna
Hantera rädsla för avslag när man närmar sig kvinnor
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren