Jag vet inte vad som är titeln shoud vara, kanske det kan vara “förlorare”

by Gösta Sjögren on / Kärlek spel

 

Förra året överför jag mig från Stamford College till Camford International College. Jag kommer fortfarande ihåg den första dagen jag träffade henne i klassen. När vi alla satt på vår plats kom hon in för att säga “Hej, alla”, för tillfället kände jag verkligen att någon galen kom in. Hon är min klasskamrat, det högskolan är öppet för det arbetande folket att studera eftersom det är den nattklass. När tiden gick längre känner vi varandra djupt, jag börjar ibland kontakta henne och få hennes budbärarkonto. Därför, när hon jobbade på dagen, jag alltid online för att chatta med henne.

Vi börjar ha ett bra samtal och jag upptäckte att vår pratfråga var lämplig. Jag vill berätta något om henne, den damen är äldre än mig 12 år gammal. När jag började datera henne, sa mina vänner att jag skulle bli arg för en kvinna som är äldre än jag 12 år gammal men jag bryr mig aldrig om sina ord eftersom jag verkligen kände att hon är rätt tjej som jag vill ha. Hon ger mig alltid den goda oro & amp; bryr mig om mig.December 21,2010, är ​​min födelsedag, jag datum henne också för att gå någonstans för att fira min födelsedag.

Hon lovade att hon skulle gå med mig, när jag fick hennes MSN som sa att hon kan gå med mig, var jag verkligen upphetsad.

Vi går Genting Highland (temapark) som ligger i Malaysia för att fira tillsammans, från vårt område till destinationen, det behövde 2 och en halv timme att komma fram. När jag gick till hennes hem för att välja henne och hela vägen som vi åkte dit trivs jag verkligen, för tillfället kände jag det som min lyckligaste tid i mitt liv, jag hoppades fullständigt att tiden kan sluta just nu. Vi njuter av alla tid där och för närvarande jag svär att jag vill vara med henne för evigt & amp; Jag kommer aldrig att låta henne lämna mig. Men sedan vi åkte hem därifrån. Hon började behandla mig att bli kallare och kallare. Jag ringer henne, hon väljer aldrig telefonen, jag skickar ett meddelande till henne, hon svarar aldrig heller. Egentligen vet jag inte varför hon behandlar mig så, hatar hon mig ?? Kom ihåg, idag ska jag gå hem för att möta henne igen. Jag måste veta allt …

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt applåderade relationen coaching med Dave Anan – Amplified Relationship Coaching

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren