Jag är en tjej som vill ha en kille – Hur får man honom att bli kär

by Gösta Sjögren on / ömsesidiga förbindelser

Hej där, så det är den här killen (förstås) och jag är ganska säker på att han har intresse för mig. Vi är båda i samma klass och kommer att bli seniorer i gymnasiet. Han är väldigt smart, jag är vänner med sina vänner, och jag har bara blivit känd för honom det här året. Jag har gjort min forskning och märkt att hans handlingar mot mig ska ange att han är intresserad …

ja det är jag inte så säker på. Han skickar mig blandade signaler, för på de “goda dagarna” kommer han att vänta på mig , prata, dröja och bryta sig bort från hans killarvänner att vara med mig, agera fånigt osv … och de dåliga dagarna (dagen efter goddagen) kommer han att tycka tyst, avlägsen och inte lika peppy mot mig. skulle till och med gå igenom en klassperiod och undvika mig och lämna genast och inte gå med mig. Innan vi verkligen började ansluta och jag utvecklade en förälskelse (ungefär 3 månader kvar i skolåret) frågade han en annan tjej, som hans bästa vän tycker är menar och var betydelsefull för mig i 9: e klass, ut till prom.

Han publicerade även bilder på dem på FB som han sällan uppdaterar. Jag gick inte till prom (ingen frågade = /) och när jag frågade honom om det han bara shrugged och sa ingenting om det, bara kommenterade maten …

Ca 2 veckor efter prom och när vi började att spendera mer tid tillsammans (i skolan) märkte jag att han tog FB-bilderna ner i prom.I men det var ett positivt tecken på att han hade intresse. Men då började “bra / dåliga” dagar inträffa och då började ännu värre signaler hända. Under den sista månaden i skolan ignorerade han mig i 2-3 dagar i rad (inte hans vanliga varannan dag). Så jag lämnade precis honom och lät honom vara.

Jag tror att han försökte uppröra mig eller skicka ett permanent meddelande för att gå tillbaka eftersom en dag på skolans sista skolvecka före finalen ca 3 minuter innan klassen började efter lunchen gick han från biblioteket till klassen och jag vet att han såg mig eftersom han tittade på mig och såg bort.

Flickan han bad att gå till prom satt nära mig med sina vänner på en lång bänk. Han satte sig ungefär 3 meter bredvid dem, fick en penna och binder ut (utan anledning) och satt bara där och stirrade på papperet. Jag kom upp till honom och frågade honom om han ville gå till klassen (nu var vi bumlande sent) och han sa att han bara ska sitta där en stund.

Jag gick till klassen (mycket avundsjuk och förvirrad) och han kom i 5 minuter sen med ett ord ut. Det är sommar nu och jag har inte pratat / sett honom sedan. Vi har aldrig kramat ut utanför skolan men han håller fast (på goda dagar) efter skolan i flera timmar med mig även om hans mamma väntar på att hämta honom (han kör inte).

På goda dagar är han allt jag någonsin velat ha. Men på de dåliga dagarna får han mig att känna mig ledsen och förvirrad. Den andra tjejen och hennes vänner har känt honom längre sedan de är på spanska. Ive träffade honom just det senaste året och fick verkligen känna honom i 3 månader. Förklara hans handlingar och om han är intresserad. Om han inte är i mig, så slipper jag honom inga problem och vi skulle bara vara vänner. om han gör som jag, hur frågar jag / berätta för honom? Tack, jag vet att det är länge.

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren