Jag gick in på min flickvän med en annan man och hon sa nej (sex)

by Gösta Sjögren on / ömsesidiga förbindelser

Vi träffades på fredag ​​och planerade att gå till min vän på lördagseftermiddagen. då klockan 19:00 samma dag ringde hon mig och sa att hon skulle på en fest, i början talade vi aldrig om någon fest men jag sa att hon är fri att gå (som jag beklagar nu) Sedan på morgonen (lördag) jag txted om hon var vaken och hon skulle bli redo för vår resa.

Jag väntade ett tag, det var inget svar då gick jag över till sitt hus och såg en bil parkerad utanför. som verkar konstigt eftersom vi inte äger bilar, så jag trodde att det kunde vara hennes flickvänner “så jag öppnade dörren (jag hade nyckeln också) att gå in när hon stormade ute och sa” lämna, jag är full och jag vill inte att du ska se mig så här, “det var ovanligt. Jag försökte omgå henne och hon vaknade nästan dörren med sitt liv” Lämna “hon sa igen då lämnade jag inte helt säker på vad jag skulle tro.

Jag tog av sig utan att säga något ord, kom tillbaka till mitt hus och insåg att jag släppte mina nycklar någonstans så jag gick tillbaka till hennes hus, det var 12 och bilen parkerades fortfarande utanför.

Jag hittade mina nycklar, gick hem och började tänka. Sedan sätter jag allt ihop.1) Hon sover aldrig naken, inte de senaste fyra månaderna har vi bokstavligen sovit tillsammans.2) Hon kunde inte vara berusad hela natten och även på morgonen tänkte jag allt detta när hon gick in i mitt rum och efter några minuter slutade hon slutligen … och sa att hon träffade killen i går kväll och han följde henne till sitt hus …

och de lurade och kysste men. .. ingen sex.för några minuter var jag inte lyhörd, då började hon gråta, pratade om hur hon älskade mig och berättade för mig hur viktigt jag är för henne och hur hon aldrig skulle bli glad om jag lämnar henne. Jag lät henne gråta i timmar innan jag började lugna ner sig här. Ju mer jag tänker på det vi hade gått igenom, de söta stunderna, ju mer jag ville gråta. Hon grät på mig i mer än 2 timmar innan jag höll hennes händer och tog henne hem. Nu är jag ensam, förvirrad, behöver du råd om vad du ska göra. Tacka

Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt uppskattade relationen coaching med Dave Anan – Advanced Relationship Coaching

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren