Category: Romantiska möten

Jag är lite förvirrad om hon är rädd för ett seriöst förhållande

by Gösta Sjögren on / Romantiska möten

Jag undrar om tjejer ibland kan bli rädda för att vara engagerade i en kille. Jag bor i samma stad med den här tjejen jag träffade henne för sex månader sedan och hon gjorde samma sport som jag. En månad tillbaka hade vårt idrottslag en semester tillsammans vi pratade och flirtade, faktiskt är hon 19 och jag är 21. Under de månader som jag tänkte hade vi mycket gemensamt, vi tycker

Continue Reading

Är hon lockad mot mig och har känslor mot mig eller inte?

by Gösta Sjögren on / Romantiska möten

Hej Coach, min situation involverar den här unga damen tidigt till mitten av 20-talet som, som är i ett mycket seriöst förhållande, jag har känt i ungefär 1,5 år. Hon arbetar på ett finansinstitut där jag går för att genomföra mina transaktioner. I början, när vi först träffade hon var väldigt vanligt för mig. Vissa människor kanske säger att de är söta med en mycket fin kropp.

Continue Reading

Jag är förvirrad

by Gösta Sjögren on / Romantiska möten

Jag har en flickvän, vi bor i Indien. Jag heter Prashant och hennes namn är Sumaiya. Vi båda gör examen i Indien. Vi har ett långdistansförhållande, vi bor i städer som är separerade med 600 mil. Vi pratar huvudsakligen i telefon och vi får mycket mindre möjlighet att träffa varandra på grund av vårt upptagna schema och studier.

Continue Reading