Är hon lockad mot mig och har känslor mot mig eller inte?

by Gösta Sjögren on / Romantiska möten

Hej Coach, min situation involverar den här unga damen tidigt till mitten av 20-talet som, som är i ett mycket seriöst förhållande, jag har känt i ungefär 1,5 år. Hon arbetar på ett finansinstitut där jag går för att genomföra mina transaktioner. I början, när vi först träffade hon var väldigt vanligt för mig. Vissa människor kanske säger att de är söta med en mycket fin kropp.

Hon och jag är från samma kultur och religion. Efter ett tag började vi prata, hon gillar att prata, vi upprättade en rapport och så småningom blev vänner på facebook. Hennes andra medarbetare vid den tiden var också min vän på facebook.

En dag arbetade hennes medarbetare oprofessionellt och jag gick och klagade till chefen om henne och av någon anledning chefen att jag klagade också på den andra vännen, och det var därför de båda slutade att ta bort och blockera mig från deras facebook.Later i framtiden blev medarbetaren avfyrade av andra skäl som inte var relevant för mig.

Under tiden upprätthöll mig och den unga dammen våra vanliga konversationer och många gånger ser jag att andra kunder väntar i linje och utifrån artighet får det att se ut som om jag är redo att lämna och hon fortfarande fortlöpande för att prata med mig.

Dagen innan hon åkte på sin resa, flätade hon och jag snyggt och sa att jag skulle hitta dig en fru när jag är där borta, hur vill du ha henne och jag sa att jag vill ha henne från var du ursprungligen var från hon lade handen över hjärtat och lutade sig tillbaka i vördnad och jag vill ha henne i samma ålder som dig, hon lade handen över hjärtat och lutade sig tillbaka i vördnad igen, då frågade hon att jag ville ha henne så vacker som henne eller snyggare, här tittade jag på henne med mina ögonbryn upp och vi slutade. Dagen när hon kom tillbaka till jobbet bestämde jag mig för att skicka henne en vas med rosor med en mycket generisk anteckning som säger något som välkommen tillbaka, jag vet att det inte är en bra känsla att komma tillbaka till jobbet dagen efter semestern så ta itu med det. Senare den dagen jag behövde åka dit och hon hjälpte mig, men hennes beteende var lite på den kalla sidan och jag frågade hur var din resa och genast sa hon att det finns en hel del av vår kultur där, så om du vill gifta dig med någon du borde gå dit och jag lekte lekfullt upp mina armar och sa att jag inte bryr mig om några äktenskap just nu och hon fnissade och log. Jag blev mycket goda vänner med sin andra arbetare en man och vi började hänga ut.

En gång såg hon på sin facebook-profil att vi hängde och nästa dag på jobbet frågade hon honom och sa att ni är gay? Mitt svar på det när han sa till mig att jag sa nästa gång vi gick ut, vi kommer att ange namnen på de tjejer som vi vet som om de kom ut med oss ​​och det gjorde vi också. Följande dag på jobbet frågade hon honom om tjejerna var över mig om de kämpade för mig och varför osv. Han sa att eftersom hon har så många frågor att hon ska hänga med oss ​​nästa gång och se till sig själv, hennes reaktion var med paranoia och hon sa att jag inte kan jag inte kan jag är i ett mycket seriöst förhållande. En gång frågade hon om jag kände till någon som har erfarenhet av detaljhandel och att deras företag anställde, frågade hon varför jag inte arbetar där och jag sa att det inte är min typ av arbete. En dag skämtade jag om att stänga mina konton och hon frågade bara företagskontot? och jag sa både personligt och företag och hon stötte från hennes räknare med handen på höften och sagt högt varför, varför? Är du seriös? Besvikelsen på hennes ansikte var ovärderlig och då sa jag bara skojar. Det var en tid då jag inte visade upp en månad och hon skulle fråga vår kompis om min varning. En gång försvann jag i ungefär två månader och hon frågade vår kompis vad som hände med mig.

En gång berättade hon för henne att jag gick in på onsdagen, vilket var hennes dag på den tiden och hon svarade med en attityd och skakade på axlarna och sa varför? för att jag inte är här bra är jag borta ändå? Nästa dag berättade hon för henne att jag inte visade upp och att jag inte har varit där senast vi pratade och hon sa inte ett ord.

Medan jag var borta i ungefär två månader hade jag en lokal bagelkaffe shoppa leverera bagels och mochas, en är en speciell smak som hon gillar som jag gav henne förut och de berättade för henne att denna drink är speciellt för henne och hon var som verkligen? När vår kompis visade sig för hans skift, berättade hon för honom att jag tog med dem sakerna och när han kom tillbaka från att checka ut sa han att jag vill försöka att dricka, hennes svar var väldigt aggressivt att säga: rör inte det, don Det var min första dag.

Hon tog tag i sin mobiltelefon och såg texten han och jag skickade till varandra och hon såg att jag hade ringt till sin ex medarbetare, hon var som varför ringer han henne, berätta Han att hon har en pojkvän. Nästa dag gick ex medarbetare till deras arbetsplats och det första som den unga damen sa frågade henne var ringde han dig? ringde han dig? Han tog med mig blommor, han tog med hela kontoret starbucks, ursäktade han mig. Varje gång vi pratar och jag säger något som lockar honomJag försöker leta efter kroppsspråket och det här är vad jag ser: Hennes huvud lutar sig åt sidan och tittar på mig från ögonhåret, hon firas med ett föremål, i det här fallet en nyckel cahin, medan jag pratar med mig , när hon vill komplimera om hur jag är klädd, lämnar hon till slutet precis innan jag lämnar och tittar ner medan hon säger det. Hade sagt allt det.

En gång sa hennes chef att hon tycker att jag har känslor för henne men vi diskuterade aldrig det. Och inte för länge sedan tog jag upp det och hon var som att inte göra en stor historia ur det, gör det inte så mycket, jag tog det som inte nämner det till chefen eller någon annan så att det sprider sig inte och på något sätt hennes man finner ut.

Jag försäkrade henne om att jag inte är en idiot och att jag inte kommer att konfrontera chefen.

Jag försökte göra en poäng genom att visa henne att chefen hade rätt om mina känslor. Jag har inte sett henne om två veckor och idag gick vår kompis som överförde till en annan plats till den gamla platsen och han stannade vid min plats först där jag inte var tillgänglig då. Han sa till mig att han skulle vara på den platsen. Jag kallar honom för att låta honom veta att jag är tillbaka på min plats och frågade honom om hans var och han sa att han var tvungen att släppa någonting, min känsla var att de gick ihop till och glassbutik och säkert jag hittade ut de gjorde så såg jag dem stående utanför arbetsplatsen och pratade medan hon åt henne och hon fortsatte titta på arbetsplatsen, de ser mig inte och jag undrade om hon letade efter att se om jag gick att se dem och hon skulle gå tillbaka inuti om jag var eller hon hoppades på att jag skulle fånga dem och gå med i dem. Jag var inte säker. Så det här är min långa korta berättelse om min situation och jag vill veta om hon är lockad mot mig, som jag känner att hon är och om hon har känslor mot mig men är borttappad eller osäker på grund av hennes allvarliga förhållande till någon annan.

Också vad mitt nästa steg ska vara och hur jag ska gå om det. Många tack på förhand för din tid, ansträngning och hjälp. Jag ser fram emot ditt svar.

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren