Jag är förvirrad

by Gösta Sjögren on / Romantiska möten

Jag har en flickvän, vi bor i Indien. Jag heter Prashant och hennes namn är Sumaiya. Vi båda gör examen i Indien. Vi har ett långdistansförhållande, vi bor i städer som är separerade med 600 mil. Vi pratar huvudsakligen i telefon och vi får mycket mindre möjlighet att träffa varandra på grund av vårt upptagna schema och studier.

Men vi älskar varandra mycket trots alla problem. Problemet är att hon hatar någon form av interaktion med någon tjej om det är på facebook eller på annat sätt. När hon upptäcker att jag har gjort det, blir hon rasande och slutar svara på mina samtal n-meddelanden och efter långvarig melodrama får jag övertyga henne och nästa gång blir hon som vanligt som ingenting någonsin har hänt. Vår relation har inte varit så lång (bara 6 månader).

Vi kände varandra när jag var i 9: e klass och hon var i 7: e klass. Under skoldagarna var jag väldigt likt en skådespelare på skolan och på grund av mitt snygga utseende och vittig och stark natur var jag också som en homing-fyr för tjejer. Historien idag är fortfarande densamma. Hon vet allt om mig och mina förflutna flickvänner. Jag älskar henne väldigt mycket och på grund av det har jag avkänt många tjejer. Jag vet inte varför hon måste göra det här. Efter varje 3 till 4 dagar kommer hon upp med en ny anledning att bli arg eller hon blir arg även om jag diskuterar om någon tjej, även om hon råkar vara min bästa vän. Jag lade upp mina bilder på facebook med mina kvinnliga vänner på en födelsedagsfest.

Hon blev så rasande att hon blockerade mig och svarade inte på mina samtal och meddelanden under hela 1 vecka. Jag har övertygat henne i alla fall för alla nödvändiga men dessa händelser har lämnat mig förvirrade det vad ska jag göra.

Jag bryr sig om henne och älskar henne och det är inte jag saknar att uttrycka mig själv, men då berättade hon också en av vår gemensamma vän att jag värdesätter henne inte eller bryr sig om henne, det finns ett okänt problem mellan oss. Det är en sak, varje gång hon blir arg säger hon att “Ring inte mig eller meddela mig, jag vill inte prata till dig och vår relation är över “. Detta är hennes klädstreck för varje gång när hon blir arg på mig. Jag har börjat känna mig som en whimpering valp utan någon hjälp. Vänligen hjälp mig.
Ladda ner kraftfulla gratis datingböcker här
Hallå! Dave Anan är online, fråga alla datingfrågor och få omedelbar svar
Prenumerera på den högt applåderade relationen coaching med Dave Anan – Amplified Relationship Coaching

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren