Hur man skriver Breakup Letter … Enkla sätt att bryta upp

by Gösta Sjögren on / Video-chat

Undrar hur man skriver ett uppbrytningsbrev? låt oss hjälpa dig att få det gjort. När ett förhållande inte upprätthålls som förväntat, när var och en av parterna inte får vad de förväntade sig, blir det oundvikligt att bryta upp sig. Kärnan i domstol, jag menar den egentliga väsen av förhör (trots att ordern nu bryts) är att göra en fullständig diagnos av varandra,

Det borde vara en sådan önskan att förstå varandra, att känna varandra tycker om och ogillar
Courtship i förhållande är ett tillfälle som ges till dig för att göra en fullständig dissektion av din partner,
människor har olika beteenden och åsikter om livet, människor har olika dagordningar, olika åsikter om olika saker, vissa människor är bara en bra match som andra inte borde ha mött, och därmed bryter upp blir nödvändigtvis ett alternativ. Samtyckt, jag har pratat som en relation councilor
Men om vi möter sanningen, borde vi alla förstå att fängelse ska vara som ett klassrum, med markör och styrelse och kanske också en skala men definitivt inte ett sexrum.

Vi hoppar ofta in för fort och inte tittar innan vi hoppar. Okej nog, det här är inte en rådsida … Jag vill bara berätta för dig hur du skriver ett uppbrott brev, antar jag.
Okej, Vid ett eller annat tillfälle blir vi alla involverade i ett uppbrottsproblem, men ett attribut hos en stark man är förmågan att “stå i hemska situationer” som ensam gör att du är en man. Kraften och villigheten att byta från fel till höger.

När situationen försvinner i den utsträckningen, när en kille börjar klaga. “Jag tycker inte om henne nu och nu är hon helt förändrad, jag förstår henne inte längre. Jag antar att vi ska gå till våra separata sätt, men hur säger jag henne? OK, kanske skulle jag skicka henne ett mail, men vad ska jag säga? fortfarande undrar …

Nedan följer en guide för att skriva upp brev.

Första Tips
Försegla inte upp det med tårar, bli djärvt, du förlorar inte en pärla, du släpper bort vad som inte borde vara. Få självförtroende för situationen och var noga med att låta henne veta att du mår bra, inte i en mening utan på ett sätt. När du skriver ett uppbrytningsbrev, gör det måttligt, förmedla ditt meddelande i tre till fem stycken, ännu mindre stycken är bättre. Efter allt skrev Abraham Lincoln ett av världens högsta tal i mindre än fem stycken.
Till The Weird Girl

Låt oss säga att hon är den konstiga typen, säger alltid vad hon vill och massor av konstiga saker, du har pratat med henne men hon skulle bara inte ändra, använd det här uppbråkningsbrevet.
Hej Jane, som ligger på min säng under de senaste 10 minuterna, tänkte jag bara på “oss” och alla dessa komplikationer mellan oss. Det är trevligt att vi har försökt men jag antar att det nu är uppenbart att vi inte är kompatibla. Jag kände bara en nypa lugn genom denna tanke på att bryta med dig och jag vet inte varför. Jag tycker att det är det rätta att göra, jag hänger med vänner i kväll och tar ett nytt skott på dating och jag hoppas bara att du skulle göra samma sak, kolla upp!

“… Jag hänger med vänner i kväll … det här säger helt enkelt henne att du inte är eländig utan henne.
Bryta upp brev till Clinging Girl

Några killar blir fångade i ett förhållande, som om du inte verkligen älskar henne. Omständigheterna förde dig tillsammans. hon är den typ som innan du säger “Jack Robinson” hon redan är över dig gör det som du vill ha det. Men du älskar inte henne verkligen. Jag hävdar starkt att bara kärlek håller två tillsammans. Om det inte finns någon kärlek, kör … gå inte. Prova detta uppbrott brev.
Hej Jane, det har varit trevligt att vara med dig, jag måste säga att vi har haft det nästan som jag ville ha det men det är dags för sanningen, jag vet att det kan störa dig eller få dig lite orolig men jag tror att det är enda sak att göra. Vi kan hellre huvudet direkt till busken när vi har möjlighet att göra en “U” -sving, jag älskar dig inte riktigt som du tror och jag vet att kärlek är det enda som kan hålla oss ihop. Jag hoppas att du tar det lätt och jag hoppas att du får någon sötare än mig snart, tack.

Wonder Girls är de vackra tjejerna som alltid vill ringa skotten, de är bra på att skrämmande trevliga enkla killar och få dem att göra vad de vill. Du skulle veta att förhållandet är ohälsosamt, men du fortsätter att tänka att hon skulle vända sig och vara den tjejen du drömmer om.

De är bra på att försäkra killar, sedan nästa minut är de tillbaka till sitt gamla jag, de bryr sig mycket lite om dina behov och krav och ändå får de dig att spendera bra pengar på dem, allt detta håller dig fast … som att du har gått för långt för att svänga till höger

Här är en chocker breakup brev.
Hej smart barn, hoppas du bubblar. Var i världen är du? Tja, här är något för dig att tugga på … Jag kallar det slutar, jag bestämde mig för att jag bryter med dig helt enkelt för att du inte kunde uppfylla mina krav, jag hade större drömmar för oss båda men jag vill ha en tjej som jag kan ta med inte någon som redan kör. Men jag går vidare till bättre saker
Det är en säker flyttning, det skulle troligen ge

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren