Jag har förkastats förut, men aldrig så här?

by Gösta Sjögren on / Video-chat

Hej, jag träffade nyligen en tjej för några veckor sedan på en lokal singelshändelse genom en gemensam vän. Vi slog det bra. Efter att ha rest resten av natten hängde och gick till en annan bar plats efter evenemanget sa vi så småningom vår farväl, utbytt info, och jag pekade henne på kinden. Under nästa vecka eller så, vi textade fram och tillbaka dagligen till stora vibbar. Hennes födelsedag var då följande helg, så hon skrev mig den morgonen och bjudde mig att träffa henne.

Jag tog med en vän och vi gick. Allt som synes var bra, de vanliga tecknen på progression ägde rum (sitter på mitt knä, handhållande) och i slutet av natten gick jag henne till sin bil.

Jag planerade att kyssa henne oavsett, men hon slog mig till stans och drog mig in. Vid den tiden började jag tänka på en möjlig datingsituation. Nästa dag var hennes faktiska födelsedag, så jag skickade henne en söt liten sak genom text den eftermiddagen säger grattis på födelsedagen och kan inte vänta att se dig igen. Hon svarade då inte resten av dagen (trots att jag frågade mig som en vän på facebook den morgonen?) Och det mesta av följande dag tills slutligen den följande natten sa hon tack för födelsedagens önskemål.

Jag trodde det var udda, men bestämde sig för att bara fortsätta normalt snarare än ifrågasätta någonting. Vi textade lite igen, jag fick henne att skratta ett par gånger som jag hade gjort veckan före och när vi hängde. I övrigt verkade det normalt. Jag tänkte att jag skulle nämna att hon skulle se henne igen, så skickade jag sedan följande text: “Låt oss hänga igen, jag vill lära känna dig bättre inte via text. Jag tycker att du är rolig och en bra kyssare.” Jag trodde inte att det var för extremt?

Oavsett, jag har inte hört från henne sedan. Det var ungefär 5 dagar sedan. Jag brukar inte bli förskräckt av att en tjej inte är intresserad, men hur det här skedde har jag fullständigt boggled.I har inte skickat någon annan text eftersom jag inte vill verka desperat eller trängande, även om jag dör till vet vad som eventuellt kunde ha hänt. Hennes gemensamma vän hade berättat för mig att jag träffade henne, hon är definitivt singel och tittar, så det är inte fallet med en annan kille. Om du har insikt om vad som kan ha gått fel, var god och låt mig veta. Jag har blivit avvisad av tjejer innan och bara flyttat på, men aldrig gillar det här, vilket är anledningen till att det stör mig. Vad kan ha hänt och hur ska jag fortsätta? Jag vill inte komma undan behövande och jag jagar henne. Snälla hjälp.

Gösta Sjögren

Gösta Sjögren